Blogger Templates

Wednesday, 9 November 2011

Past and Now [!]

Selamat Datang ke Diary aku (Blog) ,tak cantik ? ko tayah bace,
haha :) buad semak je bile kau bace n coment okey ?  
ppe pun's tengs yg Singgah tue ky :)
LOVE youALL <3

20-10-2011

Biyy : hari yg cgt-2 sedih, nak tau sebab apa ? sebab nye, clash ng ex 
          ( Nur Shahreamy Bin SharuDdin ) , 
          cpe tak sedih kan ? dh bertaun bersama, mcm-2 kiteorg lalui brsama, 
          sedih , epy bersama, susah senang bersama , :'(  
          dulu tyme First kiteorg couple , mama aku mmg tak ske kau, sbb ?  
          sbb kau nakal, alah, skit je, aku syg kau bkn sbb kau ncem, kau tak ncem pun,
          gemuk n mcm-2 lha, aku syg kn kau sbb kau pun sygkan aku, 
          selama semggu kiteorg tak text tak mcj, 
          aku mmg dh tanak kt dea, taknak ssh kan dea lgy . 
          kau mafkan aku okey ? aku nak gtw ,aku mmg dh tade 
          aty and perasaan pade kau, sebab ?  
          tade sebab pun . sorryy okey, halalkan segalanya okey, 
          aku nak buang ape yg telah kau beri pade aku, segalanya
          okey, termasuk, DIARY aku tntg kau  :'(


                                 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

28-10-2011
12.00 tgh mlm ,

          aku on9 lha FaceBook , tetibe bnyak yg IM aku, tapy tade yg aku layan juz adik-2 angkt je, sebab ?  
          sebab aku taknak couple lgy :) haha .lepas tengah jam tue, ade lha budak PERAK ny, 
         IM aku, tye chat ke tak, aku pun LAYAN, haha, gatal skit, tape, skit je, sbb dh SINGLE kn ?  
          suke aty lha nk gatal tak :D tetibe je dea ajk WEBCAM, aku puns ape lgy, 
         Jum jela. :pp then dea call aku SAYANG , haha, tergamam aku :D  
         webcam lha cmpy pkul 3.30 pgy. haha, bb gntok cgt ha, bb tue lha aku OFF :pp 

29-10-2011

sayang : hari ini memang aku happy, nak tau sebab ? 
            sebab aku dh jatuh CINTA ng kau - Mohd Hafis Bin Mohd Hisham [!] - 
            first kau antar IM kt aku, aku terus   ase kehangatan CINTA kau tue syg . :pp 
            aku harap aku ng kau akn kekal ky sayang [!] 
            kau jajy ng aku ky yg kau akn setia ng aku ? 
            kalu kau tak setia, aku harap  kau akan dapat JODOH yg teruk, paham sayang,? 
            kau jgn main-2 ng aku okey, haha :D


Sayang : kalu kau ade perempuan lain, kau just terus terang ng aku tau
             aku tak suke BF aku CURANG [!] kau jgn nak TIPU aku tau sayang ? 
             nty aku akan Benci semu laki, kau nak aku tak kawen cmpy bile-2? 
             ha, msty kau taknak kn ? haha


sayang : kau lha SUPERMAN aku n aku adalah SUPERWOMAN kau okey . 
            and kau hanya untuk aku, aku juga untuk kau tau syg ? 
            kalu kite tade JODOH nty, kau msty egat yg aku akan syg kan kau je okey ? 
            aku taknak lupekan kau. aku akan sllu tgk pic kau dlm skrin HP aku [!] 
            kalu kite clash . aku jnji takan pdan pic-2 kau tue, aku akan smpn,
            if BF baru aku tak suke, aku nak dea PERGI JAHANAM je, 
            sbb aku akan rase kau ttp milik aku :)


sayangt : kau nak tau ? aku sayang kan kau bkn sbb kau
             HANDSOME , CUTE, MANJA n bagai, tapi sbb aku nk kau jdi milik aku,
             kau pandai amek aty aku, kau tau ? kau sllu buat aku tersenyum 
             sorg-2 bile IM n WEBCAM ng kau . :D

sayang : kau jgn tinggalkan aku tau ? aku tak nak berpisah ng kau [!] 
            aku harap kau pun syg kan aku cm aku sayang kan kau



                                  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 



    
                                                                          
                                                                            ney SUPEMAN aku .

                                      
                                              - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -



                                                                                                               
ney SUPERWOMAN kau :pp 



P/S : serius aku cinta kau muchuk sayang :D Mohd Hafis Bin Mohd Hisham <3 Nurul Najwa Binti Mohd Shahizam [!]

Monday, 18 April 2011

hPy wif h!m

7 april 2011 ~9 mlm ,going putrajaya wif him .

best cgtcgt gy putrajaya ng Shah Reamy and member member lain
,gy naik bas (anjuran belia )..
best doe . 2 awy 1 mlm , haha,
lpak ng si Shah reamy to dwi mlm cmpy blik .
.mmg tk jemu laa , ilysm bie .:)
tyme cmpy sne wawa call my unty tk jwab jwab bb
wawa nk gy mndy umh dy ,
haha
btw slmt ahh wawa ng twins
wawa tk  jln gy umh dy presint 9 to,
 bb dy ng bf dy otw blik Perlis
, then dyuwg pun dh slamat cmpy sne ..
HaahA..
 lpekan sai stry to ..<(")
yg pling pntg sai my lovely bf ny ..
wawa ad ahh snap 2 3 keping pix kmey tyme gy putra jaya
,walaupun kamey tk cumell or ncem
 tpy kmey tk kcw edup uwg ..huhu .:)
lovely cple, sweet cgt . ilymore bie .<3
lw bule bby tk nk blik aww nk still sne tpy bby still skowl.
 btw next year dh abes skowl aww aww mmg best ahh ,
 kite still sne aw bie, bby nk kawen ng bie, :P
bby nk yg trbaik untk relationship kite ny ,.
ny kamey snap dpan pjabat belia,putrajaya ,.

pix ny kmey snap atas bas pas mndy di masjid Putra jaya doe !




ny pix kmey bdak bdak yg gy ng kamey .:P

P/s to my lovely ,ilysm bie love u forever n ever ,.
muwah muwahh ,tk nk curang aww..

Wednesday, 6 April 2011

sedey :'(

ellow,
lame tk buke blog buruk wawa nye, :)
awy ny awy yg plg sedey dlm edup wawa..:(
1st fyzul mnx clash btw wawa mmg tk nk tyme 
tpy ckunk wawa bnci fyzul to,
asal dy wad wawa cmny !!
hurm :'(
wawa fk fyzul setia ng wawa pdhal dh ad gurl lain . 
bnci ny wawa kt fyzul !! 
knpe laa dy wad wawa cmny .
Hm ! :(
law wawa tawu fyzul dh ad gf msty wawa akn 
still syg at ex bf wawa si shah reamy to ,
tpy prsaan wawa at ex wawa to dh
hlang bb wawa dh sygg fyzul sgtsgt
tpy ny laa blasan fyzul pade wawa !
npe laa ng nasib wawa ny dh bule sygg n lpkan 
ex wawa tpy dpt pgnty yg bttr lby lawak d'glar PLAYBOY !!


ny pix si PLAYBOY to

then ny lak pix perampas to


btw ckunk wawa akn buke aty wawa untuk sygg dekat  NUR SHAHREAMY BIN SHARUDIN .<3

Wednesday, 30 March 2011

Bila kita sayang org tue

Biler kiter syg org tu,Kita tnggu dia lame pn x per,Tp biler dia tnggu kiter???dia mrh2...Ati kate ala,adatlah ada yang mnunggu & d’tnggu...Biler kiter syg org tu,Kiter x tdo pn x pe lyn dia yg ngah bsn,Tp biler kite bosan,ada dia lyn kiter???Ati kate,x pe dia busy kott!!!Biler kiter syg org tu,Kita gdh ngan dia,kita dim jea...Tp dia heboh 1 dunia...Ati kate x pe,dia tension tue...Biler kiter syg org tue...Kita kol nak ckp ngan dia...Tp dia bg phone kat org len atau matikan...Biler jd cm2,x pe...Ati kata,x pe...lyn je,kwn dia,kwn kiter gak...Biler kiter syg org tu...Kita b’cerita dgn dia,citer ngantunggul lg baik...Tp biler dia bercerita ngan kita???Kita dgr,sepatah2 kite kena ingt...klu x ingat kita yang kena marahAti kata x pe syg katakn…Biler kiter syg org tu,Kita & dia lpr...Tp kiter bg sume roti kita kat dia...Ati kata,ala jaga lh ati dia,sian dia…Biler kiter syg org tue,Kiter sanggup bg dia rest biler dia letih,Tp biler kita letih,dia srh jugak kiter lyn dia bila dia bsn...Adil ker???Ati kata,ala bukan selalu pun...Biler kiter syg org tue,Kita jadi cam org giler dngr dia sakit,Tp biler kita sakit,Dia siap kuar ngan kwn2 dia meraikan hari kesakitan kita,Ati kata,ala x pe,x kn dia nak berkepit ngan kita 24 jam...Biler kiter syg org tu,Kita x pnh pntingkan diri sndri,Tp dia hpokrit thp gaban..Ati kata x per,dia mmg cm2 kene lah trima...Biler kiter syg org tue,Kiter syg nk tngglkn dia slama2nya,Tp dia x tahu kiter b’dpn dgn maut,Wlpn kiter skt,dia kata kat kiter,sakit bese2 jer,jgn nk mngrt...Ati kata,cmnelah dia biler kiter x de,msti dia hepi...Biler kiter syg org tu,Kiter x snggp tngk dia derita,Tp dia x prnh hargai diri kiter,Ati kata, tau x btapa kita syg kan dia????Biler kiter syg org tue,Kiter snggup tngglkn dia selama2nya untk dia bhgia...Tp adakah dia tahu pngrbnn kiter??Ati kata,x pe,janji dia bhgia...Dan...Biler kiter dh tngglkn dia selama2nya...Dia dtg ziarah pusara kiter...Dia kata Dia mintak maaf sebab pernah mngata kiter...Dia mintak maaf sebab pernah bwt kiter tnggu dia...Dia mintak maaf sebab pernah pksa kita lyn dia time bsn...Dia mintak maaf sebab pernah heboh 1 dnia slh kiter...Dia mintak maaf sebab pernah x hiraukn kol kiter...Dia mintak maaf sebab pernah x dgr luahan ati kiter...Dia mintak maaf sebab pernah bwt kiter klprn sbb dia...Dia mintak maaf sebab pernah gnggu waktu rht kiter...Dia mintak maaf sebab x pernah hiraukan skt kiter...Dia mintak maaf sebab pernah pntingkn diri dia sndri...Dia mintak maaf sebab x pernah tngk p’deritaan kiter...NAMUN SEMUANYA TELAH T`LAMBAT....HARGAILAH ORNG2 YG KITA SAYANG... <3

pershabatan..


1. Sekurang-kurangnya ada 5 orang dalam dunia menyayangi anda dan sanggup mati kerana anda. .... .. ..



2. Sekurang-kurangnya ada 15 orang dalam dunia ini menyayangi anda dalam beberapa cara. .... .. ..



3. Sebab utama seseorang membenci anda adalah kerana dia ingin menjadi seperti anda. .... .. ..



4. Senyuman daripada anda boleh membawa kebahagiaan kepada seseorang, walaupun dia tidak menyukai anda..... .. ..



5. Setiap malam ada seseorang mengingati anda sebelum dia tidur..... .. ..



6. Anda amat bermakna dalam hidup seseorang..... .. ..



7. Kalau bukan kerana anda, seseorang itu tidak akan hidup bahagia..... .. ..



8. Anda seorang yang istimewa dan unik..... .. ..



9. Seseorang yang anda tidak ketahui menyayangi anda..... .. ..



10. Apabila anda membuat kesilapan yang sangat besar, ada hikmah sebaliknya..... .. ..



11. Sekiranya anda merasakan anda dipinggirkan, fikirkan semula; mungkin anda yang meminggirkan mereka..... .. ..



12. Apabila anda terfikir anda tidak mempunyai peluang untuk mendapatkan sesuatu yang anda ingini, mungkin anda tidak akan memperolehinya, tetapi sekiranya anda percaya pada diri sendiri lambat laun anda akan memperolehinya..... .. ..



13. Kenangilah segala pujian yang anda terima. Lupakan segala maki hamun, caci umpat cela..... .. ..



14. Jangan takut untuk meluahkan perasaan anda; anda akan merasa senang bila seseorang mengetahuinya..... .. ..



15. Sekiranya anda mempunyai sahabat baik, ambillah masa untuk memberitahunya yang dia adalah yang terbaik. Hanya seminit diperlukan untuk mendapat sahabat baik, sejam untuk menghargainya, sehari untuk teman tetap paling setia. walaupn punya harta yang banyak, teman tetap paling berharga..... .. ..

Sunday, 27 March 2011

fUcK hg BeLeN !!

awy yg paling sial !!
ad laa sorg minah nyee an,
 dy tipu mak pak dy konon2 nye ad training SOFTBALL, (mmg ahh ad )
 tpy dy  tk nk msuk jumaat to awy to then tetibe jee
 mncul tdy pg ,pdhl dy nk prgy ALOR STAR kt bf trcinta dy to,  
dy stry laa at aq, yg dy trlpas bas ,
 tpyyyyyy, aq yg jdy mse keadaan . 
dy tipu mak pak dy yg cgtcgt percaye at dy to kte tydo umh aq
, pdhl gy tydo HOTEL ng bf dy .
ha, so jln laa projek mlm pertame dyuwg .
ha yg to aq tk nk amek tawu bb kubur kuwg bkn aq doe !!
pape pun aq nk kte aq mlas nk anggap hg to kawan aq lagy
.ptot laa senior  lastyear FUCK hg
bb prgai hg to cm PALAT...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tengs jugak bb menyusahkan aq