Blogger Templates

Wednesday, 9 November 2011

Past and Now [!]

Selamat Datang ke Diary aku (Blog) ,tak cantik ? ko tayah bace,
haha :) buad semak je bile kau bace n coment okey ?  
ppe pun's tengs yg Singgah tue ky :)
LOVE youALL <3

20-10-2011

Biyy : hari yg cgt-2 sedih, nak tau sebab apa ? sebab nye, clash ng ex 
          ( Nur Shahreamy Bin SharuDdin ) , 
          cpe tak sedih kan ? dh bertaun bersama, mcm-2 kiteorg lalui brsama, 
          sedih , epy bersama, susah senang bersama , :'(  
          dulu tyme First kiteorg couple , mama aku mmg tak ske kau, sbb ?  
          sbb kau nakal, alah, skit je, aku syg kau bkn sbb kau ncem, kau tak ncem pun,
          gemuk n mcm-2 lha, aku syg kn kau sbb kau pun sygkan aku, 
          selama semggu kiteorg tak text tak mcj, 
          aku mmg dh tanak kt dea, taknak ssh kan dea lgy . 
          kau mafkan aku okey ? aku nak gtw ,aku mmg dh tade 
          aty and perasaan pade kau, sebab ?  
          tade sebab pun . sorryy okey, halalkan segalanya okey, 
          aku nak buang ape yg telah kau beri pade aku, segalanya
          okey, termasuk, DIARY aku tntg kau  :'(


                                 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

28-10-2011
12.00 tgh mlm ,

          aku on9 lha FaceBook , tetibe bnyak yg IM aku, tapy tade yg aku layan juz adik-2 angkt je, sebab ?  
          sebab aku taknak couple lgy :) haha .lepas tengah jam tue, ade lha budak PERAK ny, 
         IM aku, tye chat ke tak, aku pun LAYAN, haha, gatal skit, tape, skit je, sbb dh SINGLE kn ?  
          suke aty lha nk gatal tak :D tetibe je dea ajk WEBCAM, aku puns ape lgy, 
         Jum jela. :pp then dea call aku SAYANG , haha, tergamam aku :D  
         webcam lha cmpy pkul 3.30 pgy. haha, bb gntok cgt ha, bb tue lha aku OFF :pp 

29-10-2011

sayang : hari ini memang aku happy, nak tau sebab ? 
            sebab aku dh jatuh CINTA ng kau - Mohd Hafis Bin Mohd Hisham [!] - 
            first kau antar IM kt aku, aku terus   ase kehangatan CINTA kau tue syg . :pp 
            aku harap aku ng kau akn kekal ky sayang [!] 
            kau jajy ng aku ky yg kau akn setia ng aku ? 
            kalu kau tak setia, aku harap  kau akan dapat JODOH yg teruk, paham sayang,? 
            kau jgn main-2 ng aku okey, haha :D


Sayang : kalu kau ade perempuan lain, kau just terus terang ng aku tau
             aku tak suke BF aku CURANG [!] kau jgn nak TIPU aku tau sayang ? 
             nty aku akan Benci semu laki, kau nak aku tak kawen cmpy bile-2? 
             ha, msty kau taknak kn ? haha


sayang : kau lha SUPERMAN aku n aku adalah SUPERWOMAN kau okey . 
            and kau hanya untuk aku, aku juga untuk kau tau syg ? 
            kalu kite tade JODOH nty, kau msty egat yg aku akan syg kan kau je okey ? 
            aku taknak lupekan kau. aku akan sllu tgk pic kau dlm skrin HP aku [!] 
            kalu kite clash . aku jnji takan pdan pic-2 kau tue, aku akan smpn,
            if BF baru aku tak suke, aku nak dea PERGI JAHANAM je, 
            sbb aku akan rase kau ttp milik aku :)


sayangt : kau nak tau ? aku sayang kan kau bkn sbb kau
             HANDSOME , CUTE, MANJA n bagai, tapi sbb aku nk kau jdi milik aku,
             kau pandai amek aty aku, kau tau ? kau sllu buat aku tersenyum 
             sorg-2 bile IM n WEBCAM ng kau . :D

sayang : kau jgn tinggalkan aku tau ? aku tak nak berpisah ng kau [!] 
            aku harap kau pun syg kan aku cm aku sayang kan kau



                                  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 



    
                                                                          
                                                                            ney SUPEMAN aku .

                                      
                                              - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -



                                                                                                               
ney SUPERWOMAN kau :pp 



P/S : serius aku cinta kau muchuk sayang :D Mohd Hafis Bin Mohd Hisham <3 Nurul Najwa Binti Mohd Shahizam [!]

No comments:

Post a Comment